Over mij

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Lucia Hieltjes-Holtermann en ik ben wandelcoach, mental health coach, systemisch coach en NLPtrainer.

Ik help jou om jouw eigen pad te kiezen vanuit jouw natuurlijke beweging. Vanuit mijn vriendelijke kracht weet ik jou snel op je gemak te stellen, zodat jij jouw verhaal aan mij wilt doen en in dat verhaal ga ik op zoek naar de essentie van jouw vraagstuk.
Ik heb een achtergrond in ondersteunende HR-functies in de profit- en non-profitsector (HBO Personeelsmanagement) en in het begeleiden van ondernemingsraden. De rode draad hierbij is dat ik een ander faciliteer om zijn werk goed te kunnen doen.
Gaandeweg mijn leven ontdekte ik dat mijn passie ligt in het laten stralen van mensen. Ik volgde opleidingen op het gebied van NLP. Ook ben ik opgeleid tot Mental Health Coach en Systemisch Coach. Omdat ik veel van wandelen in de natuur hou, heb ik een specialisatie tot natuurcoach gedaan. Tot slot heb ik een extra opleiding gevolgd op het gebied van coachen bij stress en burn-out. Ik ben lid van de beroepsvereniging NOBCO.

Mijn visie: Ik geloof in de natuurlijke beweging van de mens. Als iemand bij een coach komt, wil hij al een beweging maken. Alleen is die voor hem/haar nog niet zichtbaar. Als coach help ik om deze beweging zichtbaar te maken voor de cliënt. Dan kan hij/zij weer verder en daadwerkelijk stappen zetten in de door hem/haar gewenste richting.