Testimonials

EJ: Lucia heeft mij goed geholpen met mijn coachvraag. Ze is heel sterk in het vragen stellen op de pijnpunten en het ontleden daarvan. Naast haar denkkracht is ze zeer empathisch. Ik heb haar als een fijne en veilige coach ervaren.

Piet: Ik ben weer een stap verder in mijn persoonlijke zoektocht. Lucia heeft een prettige en veilige benadering. Ze is vriendelijk, oordeelvrij, vragend en behulpzaam. Als je behoefte hebt aan een coach die ruimte biedt en betrouwbaar is, dan kan ik Lucia zeker aanbevelen.

Kevin: Ik heb een keuze kunnen maken voor een vervolgstap in mijn carriére mede dankzij de aangename en nuttige wandeling met Lucia. De wandeling gaf mij een goed overzicht op mijn keuzemogelijkheden.

NJH: Als HSPer zocht ik een coach waarbij ik me op mijn gemak zou voelen en vond Lucia. Ik zag mijn probleem wel maar wist niet de goede manier om er zelf iets aan te kunnen doen. Door de methode van Lucia heb ik de manier gevonden. Door te zien wat ik nodig had was mijn probleem niet onoplosbaar meer maar iets waar ik aan kon werken.

Marianne: Vijf sterren: ***** Lucia Hieltjes heeft mij zeer goed begeleid in het oplossen van mijn vraagstuk op het gebied van werk. Zij nam mij mee de natuur in en heeft mijn gedachten gekoppeld aan alles wat er in de natuur te vinden is. Dit heeft geleid tot fijne gesprekken en een oplossing voor mijn vraag. Ik beveel Lucia van harte aan!

Anoniem: Na de wandelsessie met Lucia liep ik op wolkjes. Ik zag niet op tegen datgene, waar ik voorheen tegenop zag. De oefening met het tegenover elkaar staan, kwam binnen. Ik besefte hoe snel ik oordeel. Het niet te hoeven oordelen geeft een enorme rust.

Leslie: Toen ik aan mijn sessies begon bij Lucia zat ik gevangen in een “bubbel”… Door de fijne wandelingen in het bos heeft Lucia mij het inzicht gegeven wie er binnen en buiten mijn “bubbel” zaten waardoor ik daar met een goed gevoel uit heb kunnen stappen en daarmee direct een stap voorwaarts in mijn proces heb kunnen zetten. Nogmaals dank daarvoor.

René: Wat me opviel was de ontspannenheid van de sessies. Het voelde snel vertrouwd en als een normaal gesprek die je met één ieder zou kunnen hebben, met het grote verschil dat er niet alleen geluisterd wordt naar wat je zegt maar vooral ook naar wat je niet zegt. Met name dat laatste zorgt er voor dat je prikkelende vragen krijgt, vragen die aanzetten tot nadenken, dieper op de materie ingaan en je inzicht geven in de kern van het probleem. Lucia maakt gebruik van de ruimte en gebruikt deze om met metaforen inzicht te krijgen en je probleem helder te krijgen.

Carla: Lucia laat iemand eerst landen in het begin van de wandeling. Dat vind ik fijn. Ze speelt ook goed in op wat er gebeurt tijdens de wandeling. Het werken met symbolen uit de natuur maakte het allemaal snel duidelijk voor mij.

Cindy: Lucia is een kanjer. Ik was zo blij met haar openheid. De oefeningen waren best moeilijk om te doen, maar ze heeft me super bijgestaan! Ik voelde wat de diverse keuzemogelijkheden met mij deden, waardoor het zichtbaar werd voor mij.

Colette: Ik voel mij door Lucia gezien en gehoord. Ze is objectief en heeft oog voor detail.  Ze liet me letterlijk ervaren wat het betekende om vastgeklonken te staan in mijn huidige situatie. En het effect was direct merkbaar, toen ze mij uit de huidige situatie liet stappen.