Voor wie

Van stress naar innerlijke rust: Worstel jij regelmatig met het dilemma van balanceren tussen privé en werk? Ervaar je veel stress? Hou je veel ballen in de lucht en zie je door de bomen het bos niet meer? Ik help je te ontdekken wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, zodat je meer balans creëert in je leven.

Van onzekerheid naar assertiviteit: Heb je het gevoel dat je soms over het hoofd wordt gezien of onvoldoende wordt gehoord? Ik help je te gaan staan voor jezelf. Ik ga met jou op zoek naar jouw talenten en natuurlijke hulpbronnen.

Van perfectionisme naar mildheid: Leg jij voortdurend de lat hoog voor jezelf en heb je daar hinder van? Ik laat je vertragen in plaats van te hard te lopen, zodat er ruimte komt om te ontdekken waar het werkelijk over gaat.

Van twijfel naar een besluit: Heb je vragen rondom het verdere verloop van je leven of carrière? Sta je op een kruispunt van wegen en weet je niet goed hoe verder te gaan? Ik laat je ervaren wat diverse keuzes betekenen, zodat je vanzelf zult ‘weten’/voelen wat voor jou de beste/juiste keuze is.