Stilstaan bij Corona

N.B: Dit evenement dat ik op 5 november 2020 georganiseerd had in het kader van de campagne ‘Aandacht voor elkaar’ van de Rijksoverheid is niet doorgegaan in verband met de verscherpte Coronamaatregelen die op 3 november 2020 waren afgekondigd door de regering.

Groepswandeling: Stilstaan bij Corona

Voor wie: Als je behoefte hebt om stil te staan bij wat de huidige Corona-situatie voor jou betekent en hoe je hiermee om kunt gaan.

Beschrijving: Het eerste gedeelte van de wandeling wandel je in stilte, waarin je ervaart wat de Corona-situatie doet met jou. In het tweede gedeelte van de wandeling wisselen we ervaringen uit. Vervolgens gaan we met opdrachten aan de slag: Hoe kun je met de Corona-situatie om gaan? Hierin zet je ook een eerste stap. Symbolieken uit de natuur helpen hierbij. Uiteraard houden we ons aan de Corona-voorschriften.

Groepsgrootte: Maximaal 3 personen

Duur: 2 uur

Startpunt: Waterhoenlaan 12 te Bilthoven. Vandaaruit wandelen we naar het bos.

Datum: Donderdag 5 november 2020 van 10.00u. tot 12.00u.

Deelname: Gratis. Dit in het kader van de campagne ‘Aandacht voor elkaar’ van de Rijksoverheid. Vooraf aanmelden via info@coachinglh.nl onder vermelding van het evenement: ‘Stilstaan bij Corona’.